Social Icons

Sunday, 3 June 2018

PERFORMANCE ORANGE POWER, KEKAL SEGAR DI BULAN PUASA

Minum Performance Orange di bulan puasa
memang terbaik !
Hai, Assalamualaikum.

Selamat Bersahur.

Pepagi minum Performance Orange ni, buntang je mata tiba-tiba.

Pengalaman pertama my hubby minum masa bersahur. Siang hari segar bugar aktif. Tak boleh tidur langsung.

Biasa siang hari dia ada masa untuk rest & sleep.

Tapi, penangan Performance Orange buatkan dia aktif sesangat. Pi laundry, pi beli barang dapur (stok bahan kering), siap tolong masak sambil-sambil buat keje dia.

Kinah pulak pelik dan risau. Cari dia tak jumpa. Tepon tak berjawap.

Tanya anak sedara, dorang cakap keluar. Kinah rasa baru je keluar. Keluar ke mana pulak kan?

Kita bukan Queen Control.

Biasa nak keluar dia akan report kat bini. Hatta nak pi rumah belakang (rumah member) pun dia gitaw.

Malam pulak after terawih, keluar lagi sampai lewat pagi. Ada discussion dengan team members.

Bini dah tidur mati.

Siap kunci bilik. Phone pulak mati tak bercas. Ingatkan tidur kat luar dah kali ni.

Sekali bangun nak sahur, jam 4 pagi. Check kat luar tak de. Kereta pun tak de. Kinah pun cas tepon bagi bateri on.

Bila on, mesej atau misscall pun tak de langsung.

Aish ! Performance Drink ni wat kita susah hati pulak.

Then, call.

Rupanya, masih kat luar. On the way balik.

Kinah tanya dah tidur belum. Dia cakap belum. Masih segar.

Nasib baik tak minum Perfomance masa berbuka. Kalau tak, jadi zombie lah dia. Berganda-ganda aktif.

Itu kisahnya Pengalaman suami Kinah dengan Performance Orange/ Drink.

Performance Orange ataupun Performance Drink bagus diminum oleh seisi keluarga.

Kalau sesape yang selalu lemau tu boleh lah roger-roger Kinah : 019-9164276.

Salam Subuh,
18 Ramadhan 1439H.
Dunia Tempat Kita Berpenat Lelah,
Akhirat Tempat Kita Beristirehat,
Jadikan Dunia Kita Ladang menuju Akhirat.




"Think Positive & Keep Smiling, I'M Happy Working-At-Home-Mom."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Miss Sakinah
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies