Social Icons

Wednesday, 19 November 2014

MUDAHNYA BUSINESS ONLINE JIKA KITA TAHU CARANYA

Assalamualaikum wbt..

SMS doakan sahabat semua sentiasa sihat dan ceria selalu :-)

Hari ini, SMS nak berkongsi beberapa Tips hasil pertanyaan rakan-rakan dan pembaca blog Cinta Hati Sakinah sendiri secara personal.

Syukur Alhamdulillah.. atas nikmat yang Allah SWT berikan kepada SMS pada hari ini.

Tapi, keseronokkan dan kebahagiaan tiada makna jika tidak dikongsi bersama sahabat-sahabat setia SMS kan..
Beberapa minggu lepas.. sejak SMS memulakan perniagaan online nie, ramai yang bertanya, mintak tunjuk ajar dari SMS sehingga lah ke hari ini. Tidak putus, pertanyaan mereka-mereka yang turut sama terasa nak cuba apa yang SMS lakukan.

Memang tak menang tangan.. terasa cam tangan sotong. Seperti kata mentor SMS suatu ketika dahulu. 

So, hari ini.. SMS rasakan kesotongan itu.. hehehe..

Apalah SMS nie..ada ke patut, cakap diri sendiri sotong. Tak de, lah.. SMS cuma nak gambarkan keadaan yang berlaku je :-)

PERSOALAN-PERSOALAN YANG DITANYA

1. Kinah.. ko, buat business apa sekarang? Aku tengok ko kencang je sejak dua menjak nie.

2. Kinah.. Aku nak together dengan ko, buat business boleh? Ko, ajar aku..

3. Adik, akak perlukan tunjuk ajar dari adik.. Baguslah, tips yang adik berikan tue. Tak sangka pulak menjadi.



4. Akak.. saya stress!! saya dah tak tahu dah nak buat cam mana. Saya pun berniaga online jugak.. tapi, setiap kali saya follow akak, saya rasa something sangat. Saya nak tahu, boleh kak?

5. Cik Puan, saya dah baca ebook tue.. Alhamdulillah, sangat memberi motivasi kepada saya. Saya selalu perhatikan update puan. Sebab tu, saya nak mintak tunjuk ajar nie.
Inilah antara soalan-soalan yang ditanya oleh mereka yang serius nak tahu.. Actually, banyak lagi. Tapi, cukuplah ini sebagai perkongsian. Kebanyakkan dari mereka, direct calling dengan SMS. Kecian, SMS dengar..

Tapi, alhamdulillah.. sebab, dorang percaya. Dan berikan peluang untuk diri sendiri dan SMS bantu sama-sama untuk berjaya menjadi usahawan bertaqwa dan berjaya.

InsyaAllah..

SAHABAT-SAHABAT SEMUA, NAK TAHU APA RAHSIANYA?

Rahsianya, mudah sahaja.. Tapi, sangat banyak. SMS tak dapat nak kongsikan semuanya, sebab 30 hari 30 malam pun tak habis SMS mengarang. hehehe..

Syukur sekali lagi yang tidak terhingga dipanjatkan ke hadrat illahi dengan jalan yang Allah lorongkan kepada SMS.

SMS ditemukan dengan dua orang mentor (Master MariaFirdaus) yang sangat pemurah ilmu dan tips-tips serta rahsia untuk berniaga dengan mudah.

Setiap hari mereka, tidak pernah putus berkongsi ilmu dan tips-tips di group Facebook rahsia kami, beberapa group Telegram, Video dan juga di Blog.


Credit to www.mariafirdaus.com.my
SMS diajar bagaimana teknik-teknik marketing yang betul.. teknik kunci jualan dan macam-macam teknik ada. 

Tidak kurang juga..SMS sentiasa dikelilingi oleh rakan-rakan yang positive.

Thanks to Master MariaFirdaus dan juga perkongsian dari rakan-rakan
Sahabat..

Apabila kita berkawan dengan mereka yang positive.. mereka yang kaya raya.. InsyaALLAH kita terpaksa jadi seperti mereka.

Dan begitu juga sebaliknya.. jika kita berkawan dengan mereka yang negative. Maka negative lah anda.. hehehe.. bukan SMS.

Mudah kan.. bila kita ada ilmu yang betul.. cara yang betul.. Semua boleh dicapai dengan senangnya. 

Kalau anda di luar sana nak tahu lebih lanjut, boleh contact SMS terus.. Jangan harapkan bulan jatuh ke riba. Sebab bulan takkan pernah jatuh ke riba melainkan hari kiamat.. Ketika itu, memang sudah terlambat lah. SMS sendiri pun, tak dapat nak tolong.

Ok lah, sahabat.. Sampai di sini dulu, untuk kali ini. Sehingga kita bertemu di entry akan datang.

Sila like dan share sekiranya, ia memberi manfaat kepada rakan-rakan dan keluarga anda di luar sana. Semoga sahabat semua sentiasa dipermudahkan segala urusan dan berjaya menjadi insan bertaqwa dunia dan akhirat.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan insan-insan tersayang?
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
 
Shaklee ID : 1168494
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies