Social Icons

Thursday, 6 November 2014

NOVEMBER YANG GEMPAK!! DENGAN OMEGA

Assalamualaikum wbt..

Apa khabar sahabat Cinta Hati Sakinah pada hari ini?

Didoakan semoga sahabat semua sentiasa sihat, ceria dan bahagia di samping keluarga tersayang.

SMS terasa seperti katak si katak lompat lak. Sekejap sana, sekejap sini entry SMS nie. Apa-apa pun, terima kasih ya sahabat sebab masih setia bersama SMS yang masih baru dalam dunia blogging ini :-)

MEGA NOVEMBER

Sempena bulan November ini, SMS nak meluahkan rasa, perasaan syukur yang tak terhingga dan happy.. happy yang berganda-ganda kat sahabat Cinta Hati Sakinah yang sentiasa setia menyokong kerjaya dan misi 100hari Mencari Cinta SMS.

Apa yang buatkan SMS rasa bermega-mega atau berganda-ganda di bulan ni?

Pastilah sahabat semua nak tahu, kan.. sambil angguk-angguk kepala. hehehe :-)

Program diet SMS hampir mencapai matlamat. Selama sebulan ni.. SMS telah berjaya menurunkan berat sebanyak 4kg. Jom tengok gambar di bawah :-)


Memang bermega-mega lah, Cinta Hati SMS. Sebabnya, vitamin yang SMS selalu ambil.. Ada promosi untuk bulan nie.

Dengan bantuan vitamin ini jugak lah, SMS mampu bertahan berjaga malam untuk berblog. Dan yang penting, elok untuk perkembangan otak. SMS rasa lebih mudah untuk berfikir dengan bernas meluahkan idea untuk perkongsian bersama sahabat-sahabat semua.

Nak berblog nie, bukan main hentam.. main redah je. kita perlukan ilmu dan beramal dengannya. InsyaAllah kita lebih bahagia dan SMS rasa kurang lengkap hidup tanpa shaklee sekarang.

Alhamdulillah.. sampai hari ini, SMS still lagi setia dengan Shaklee.

Happy, sangat-sangat. Kalau Oktober yang lalu.. promosi ESP. Ramai yang yang grab peluang tersebut.

Bulan ni, Omega Guard yang superb hebat jadi rebutan ramai sebab banyak kelebihan untuk semua peringkat umur.

Nak tahu siapa yang layak ambil Omega Guard nie.. Jom!! Tengok gambar di bawah dan anda juga boleh baca di sini.

Actually, ramai lagi yang memerlukan. kalau nak tahu lebih lanjut terus hubungi SMS.
Sahabat-sahabat yang SMS sayang :-)

Promosi bermega-mega sebagaimana namanya OMEGA.. Kalau nak try twin pack, dapat promosi 5% discount.

Nak banyak lagi, sebab promosi akhir Omega untuk tahun ni kan.. Boleh try 6 botol.. dapat FREE pulak 1.


Memang BEST..!! Jadi Mega Omega lak, bila join ahli shaklee dan MFMS group.. sebab dapat pulak Cash bonus, free membership.. Nak ke nak?

Rugi siapa-siapa yang tak cuba.. Bukan susah, pun. Satu untuk mak yang ngadu sakit-sakit sendi, satu untuk ayah yang ada kolestrol, satu untuk isteri tersayang yang menyusukan anak kecil, dua untuk IQ anak yang tengah belajar nak exam, satu untuk diri sendiri yang penat bekerja, satu untuk sedara yang sakit gout. 

Oppss..!! dah lebih dah enam. Ok, lah. dah lebih tue. Bukan susah pun, untuk kesihatan insan-insan tersayang.

Ok. Cukup lah dulu smpai di sini kisah SMS.. Nanti, kita sambung lak apa aktiviti-aktiviti yang SMS dah buat sampai boleh capai target untuk cabaran kurus nie :-)

SMS doakan semoga anda semua sihat, ceria dan bahagia selalu.

Sekiranya entry kali ini, dapat memberi manfaat kepada sahabat dan mereka di luar sana.. Silalah LIKE & SHARE untuk kebaikan bersama dunia dan akhirat:-)

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."

#SEMPENA TAHUN BARU 2015 : REBUT PELUANG PROMOSI HEBAT DAN JIMAT BERGANDA-GANDA UNTUK INSAN-INSAN TERSAYANG TERUTAMA IBU DAN AYAH



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan insan-insan tersayang?
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
 
Shaklee ID : 1168494
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies