Social Icons

Monday, 10 November 2014

"ROKOK MEMANG CELAKA!!"

Assalamualaikum wbt..

Apa khabar Sahabat Cinta Hati SMS pada malam ni?

SMS doakan anda semua sihat dan ceria di samping keluarga tersayang.

Malam ni, SMS nak berkongsi beberapa pengalaman dari pembacaan dan juga diri sendiri mengenai KISAH ROKOK YANG CELAKA.

Jom!! Kita tengok video ini dulu.. Tengok taw. Kalau tidak, anda rugi.. Rugi..


CAM MANA?? CELAKA TAK..??

Maaf, ya sahabat SMS. Jangan ada yang sentap, pulak. Hehehe.. Kalau sentap tue.. kena lah usahakan sesuatu.

SMS setuju dengan kata-kata di atas. Memang rokok pembunuh dalam diam. Sebab arwah ayah SMS pun meninggal disebabkan rokok. Ayah SMS merokok sejak muda lagi. Sejak SMS kanak-kanak lagi sehingga ke nafas terakhirnya SMS bergaduh dengan ayah kerana ROKOK (Boleh baca di sini).

Cuba tengok gambaran tubuh sebenar seorang perokok.


Dah tengok.. cuba baca pulak keratan akhbar di bawah:


Cam mana? NGERI TAK..??

So, berhentilah merokok demi keluarga tersayang.. SMS sedih sebab ayah SMS meninggal disebabkan rokok. Al-Fatihah, untuk arwah ayah.

Mungkin, ada yang cakap dah sampai ajal. Nak buat cam mana kan..??

Betul..memang dah sampai ajal. Tapi, tak salah kita berusaha untuk mencegah sebelum terkena. Merawat sebelum ianya makin parah.

Sila like dan share sekiranya, sahabat rasa ia memberi manfaat kepada rakan-rakan dan keluarga anda di luar sana. Semoga sahabat Cinta Hati Sakinah sentiasa dipermudahkan segala urusan dan berjaya menjadi insan bertaqwa dunia dan akhirat.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."

#SEMPENA TAHUN BARU 2015 : REBUT PELUANG HEBAT DAN JIMAT BERGANDA-GANDA UNTUK INSAN-INSAN TERSAYANG TERUTAMA IBU DAN BAPA


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan insan-insan tersayang?
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
 
Shaklee ID : 1168494
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies