Social Icons

Monday, 1 February 2016

ALHAMDULILLAH : NOW EVERYONE CAN KURUS (NECK) GENAP SETAHUN

Assalamualaikum wbt..

Happy Anniversary NECK..
Happy Anniversary to all team NECK..
Sama ada secara langsung mahupun tidak langsung..

HAPPY FIRST ANNIVERSARY TO US

Hari ni, genap setahun Program Online Now Everyone Can Kurus (NECK) bertapak dari satu batch ke satu batch.

Alhamdulillah, ia satu permulaan yang baik.

Saya masih ingat lagi, pada malam tue :


Saya di intive ke dalam group secara tiba-tiba untuk memberi sokongan kepada peserta NECK Batch 1 berdasarkan rekod trial NECK sebelum itu.

Agak surprise jugak.

Semua orang duk bertanya, berapa KG, asal mana, cam mana boleh jadi gemuk dan banyak lah lagi.

Time tue, tak kenal sape-sape.

Hari demi hari, kami semua dalam group semakin close. Dan saya selalu terbakar dengan dorang yang update workout..

Perghh!! nasib baik tak rentung je.

Dan tiba-tiba lah jugak, ambil skipping melompat 1000x, 1500x.. buat HIIT, Cardio dan macam-macam lah.

Rindunya, saat membakar semua tue.

Semua peserta di educate  bagaimana cara kawal emosi supaya tak down, bagaimana nak mencapai target, dan apa sahaja.. semua diberi dan dikongsikan sepanjang coaching.

Memang berbaloi lah. Part saya paling suka, bila mana membakar antara satu sama lain. Ada rentung. Hehehe..

Inilah sedikit percikan aura NECK, Program Online Coaching No. 1 di Malaysia melalui group Telegram hanya dari rumah.

Amacam?

Ada yang nak join NECK? Pendaftaran NECK Batch 13 masih dibuka untuk anda.

Fast Action! Fast Result!

Hubungi Agen NECK berdekatan anda : 019-916 4276.

Sekian, wassalam.

Salam Kurus dan Salam Sihat.

*Sila SHARE, jika ada rasa entry kali ini bermanfaat kepada saudara-mara mahupun rakan-rakan kita di luar sana. Mudah-mudahan lebih ramai yang akan berubah ke arah hidup yang lebih bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com
FB : Sakinah Mat Said

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies