Social Icons

Friday, 27 March 2015

10 KELEBIHAN GET SHAKLEE TODAY (GST)

Assalamualaikum dan salam tengah hari.

SMS doakan anda semua sihat, kaya dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Hari nie, SMS nak maklumkan mengenai GST.

Haa.. bukan Goods and Services Tax (GST) taw.

Tapi, Get Shaklee Today (GST).

Kebetulan pulak, kan.

Hehehe.

GET SHAKLEE TODAY (GST)

Kenapa saya kata Get Shaklee Today (GST)?

Get Shaklee Today (GST)
Untuk makluman anda semua, closing untuk bulan ini adalah 28 Mac 2015. So, bermakna sistem tempahan dan pembelian barang hanya akan berlaku sehingga jam 11.59 tengah malam esok.

Disebabkan oleh pelaksanaan sistem GST oleh pihak kerajaan Malaysia, Shaklee terpaksa close sistem terlebih awal untuk persediaan 1 April 2015 nanti.

Jadi, saya gitaw siap-siap lah, yer. 29, 30 dan 31 Mac branch, HQ dan sistem kami memang tak dapat dihubungi.

Maka selepas esok malam, semua barangan dan produk shaklee kami akan berubah kenaikan harga sebanyak 6%.

Haa.. dah jadi, cam nie.

Ramailah, yang duk hubungi SMS untuk borong vitamin kesihatan keluarga dan diri sendiri.

Good !! Saya bagi 5 bintang.

Mereka membuat pilihan yang bijak.

Ramai yang duk borong untuk setahun terus pun ada.

Dasyat punyer penangan GST.

Alhamdulillah, saya bahagia sebab dapat membantu orang ramai berjimat sebelum 1 April ini.

Ada jugak, yang ambil langkah lagi bijak dengan berniaga bersama SMS.

Dorang dah rasa keberkesanan produk yang sangat bagus dan terbukti telah melalui pelbagai ujian kualiti setiap tahun iaitu lebih 100 000 ujian.

Bagus ke bagus?

Dr. Forest C. Shaklee.
Mestilah bagus :-)

Ada banyak lagi kelebihan-kelebihan lain taw, sahabat.

Antaranya :-

10 KELEBIHAN PRODUK SHAKLEE BERBANDING YANG LAIN

1. Merupakan syarikat pertama di dunia yang diperakui Climate Neutral [ Pengimbangan Pelepasan Karbon secara Total untuk Memberi Kesan Impak yang Sifar pada Alam Sekitar ]

Get Clean with Shaklee.
2. Shaklee telah berjaya menjana 54 Pingat Emas dalam sukan Olimpik.

3. Syarikat telah melaburkan lebih daripada US$ 250 juta dalam dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

4. Ujian untuk ketulenan dan keselamatan produk dengan lebih 80 000 ujian kualiti setiap tahun.

5. Bergabung tenaga dengan pengembara Jacques Cousteau, Nobel Laureate Dr Wangari Maathai, Nobel Keamanan 2004 dan penyokong bumi lain.

6. Memenangi anugerah untuk amalan perniagaan yang mampan dan reka bentuk dalaman yang mesra alam untuk ibu pejabat sedunia kami.

7. Mengitar semula 1 000 000 paun kadbod daripada syarikat-syarikat lain.

8. Menyediakan 3 tawaran kepada rakan niaga iaitu, Cash Bonus, Convention dan Car Bonus. Dengan hanya berniaga dari rumah di samping keluarga.

9. Sentiasa Selamat, Sentiasa Berfungsi dan Sentiasa Mesra Alam.

SAFE - WORKS - GREEN
10. Produk dijamin halal oleh  ISA (Badan yang terlibat dalam pengesahan sijil halal luar negara) dan disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Sijil halal terkini.
So, sahabat SMS semua.. Jom grab peluang hari nie, sebelum terlambat.

SMS doakan anda semua kaya dan berjaya.

Sila SHARE jika anda rasa entry ini, memberi manfaat kepada rakan-rakan anda di luar sana.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang , Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies