Social Icons

Saturday, 14 March 2015

RESULT PESERTA NOW EVERYONE CAN KURUS (NECK) BATCH PERTAMA YANG SEMAKIN MENCABAR !!

Assalamualaikum wbt..

Salam Hujung Minggu dan Salam Istirehat kepada semua pengunjung blog Sahabat Cinta Hati Sakinah yang disayangi dan dikasihi semua.

Hari nie, genap 6 minggu program Now Everyone Can Kurus (NECK) batch pertama. Dan 2 minggu untuk NECK batch kedua.


Kepada siapa yang belum tahu apa itu NECK.. Boleh baca di sini - (100 hari bersama NECK).

CABARAN KURUS DENGAN NECK

Mungkin sebelum nie, ramai yang sangsi dan kurang yakin dengan program kami.

Tapi, kerana keyakinan dan Formula Mudah M.E.S.T.I Kurus yang kami ada.. Alhamdulillah, result perserta amat-amat memberansangkan.

Dalam 6 minggu, mereka berjaya menurunkan berat antara 4kg hingga 11 kg.

Sebagai penganjur dan team.. tiada apa yang lebih membahagiakan apabila mendengar dan melihat sendiri proses perjuangan mereka.

Kevin zahri sendiri pun ada share average penurunan setiap individu seperti di bawah : 

Apa kata Kevin.
So, kiranya program kami nie memang ternyata berjaya. Alhamdulillah :-)

RESULT NECK BATCH 1 DALAM 6 MINGGU

Jom! tengok sedikit perkongsian result peserta NECK batch 1, seperti di bawah :
#Peserta NECK Batch 1 (1 & 2)
#Peserta NECK Batch 1 (3)
#Peserta NECK Batch 1 (4)
#Peserta NECK Batch 1 (5)
#Peserta NECK Batch 1 (6 & 7)
#Peserta NECK Batch 1 (8 & 9)
#Peserta NECK Batch 1 (10)
#Peserta NECK Batch 1 (11 & 12)
#Peserta NECK Batch 1 (13 & 14)
#Peserta NECK Batch 1 (15)
Amacam? 

Best ke best?

Dapat turunkan 10kg 100 hari pun, dah rasa bahagia. Kan?

Nak kurus dan bahagia cam dorang.. kena lah bertindak. Takkan nak pandang je. Hehehe.

Saya sendiri pun, dah penat bawak kenderaan berat (diri sendiri).

Alhamdulillah NECK banyak membantu saya dan rakan-rakan peserta hari nie.

Kami dah cam sebuah keluarga yang sangat rapat. Hakikatnya, dorang tak pernah jumpa pun.

Bila kita kurus secara berjemaah nie.. lagi seronok. Kawan saling membakar semangat antara satu sama lain untuk saling membantu dan berkongsi ilmu dan aura kurus.

Nak join?

Anda wajib baca ebook nie. Ebook Now Everyone Can Kurus  (NECK).

FORMULA MUDAH M.E.S.T.I KURUS
Nak ebook?

Whatsapp Nama dan Emel anda kepada SMS : 019-916 4276 (Type Nak Join NECK ! ).

Ok, sehingga kita bertemu di lain story.

Kongsikan kisah ini, kepada rakan-rakan anda, jika anda rasa ia memberi manfaat kepada mereka dunia dan akhirat.

Saya doakan anda kurus dan bahagia.

InsyaAllah.

Sekian, wassalam,
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~



019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies