Social Icons

Sunday, 1 March 2015

NECK BATCH 1 : SUAMI TERPAKSA KURUS

Assalamualaikum dan selamat pagi, semua..

Saya doakan sahabat pengunjung blog Cinta Hati Sakinah, sentiasa dirahmati dan diberkati Allah SWT dunia dan akhirat.

InsyaAllah.

TIMBANG BERAT KALI KEDUA

Alhamdulillah.. pagi tadi, semua peserta Now Everyone Can Kurus (NECK) Batch pertama telah berjaya menimbang berat dorang untuk kali kedua selama 28 hari NECK berlangsung. (Dorang timbang hari ke-29).

Dalam ramai-ramai peserta, ada sepasang suami isteri nie. Saya seronok dan bahagia tengok dorang.

Isteri Kurus.. Suami pun terpaksa Kurus. Inilah baru dikatakan sehati sejiwa.. Hidup bahagia bersama. Sihat bersama-sama.

Nak ke nak?

Amalkan gaya hidup sihat untuk keharmonian rumah tangga.

Tapi, jangan terkejut pulak tengok result dorang.

Peserta NECK 1 - suami isteri.
WOW !!!! SUAMI LEBIH BANYAK TURUN

Kadar penurunan berat lelaki dan wanita adalah berbeza. Metabolisma setiap orang pun tak sama, sahabat. Fungsi badan pun tak sama. Lelaki tiada hormon yang ada pada wanita. Dan banyaklah lagi kelebihan dan kekurangan lelaki dan wanita yang perlu anda tahu.

Sebab itu, lelaki akan lebih cepat membakar lemak berbanding wanita.

Not wonder, result mereka tak sama walaupun follow Formula Mudah MESTI kurus NECK yang kami anjurkan. Apa yang isteri makan.. Suami makan. kadang, ada jugak yang si suami makan.. isteri tak makan. 

FORMULA MUDAH KURUS.FREE TO DOWNLOAD!!
Sepanjang saya follow aktiviti laporan dorang.. Kadang-kadang, si suami makan banyak daripada isteri. Cam mana tue, suami makan banyak? Tapi, isteri turun berat cikit. Huhuhu..

Tambahan, si Isteri masih menyusukan anak. Pastu kan, kecian.. ada pulak side effect. Stock susu untuk si kecil tetap merudum. Hehehe.. 

Seronok ke seronok?

Ramai, orang risau.. Bila diet.. susu berkurang. Tapi, dalam NECK susu si ibu tetap merudum :-)

Tak caya, tak pe. Ikut, je..

Sekadar  gambar hiasan.
Amacam?

Nak ke nak?

Nak kurus boleh.. tapi, make sure ada ilmu dan mentor yang betul. Dan lagi seronok kalau buat secara berjemaah.

Alhamdulillah.

Ini, baru dorang.. Untuk makluman sahabat.. kebanyakkan result penurunan peserta NECK Batch 1 adalah antara 4kg-8kg selama 28 hari ini.

Peserta NECK 1 - Lelaki.
k, lah sahabat. Sampai di sini, dulu. Sehingga kita bertemu kembali dalam entry seterusnya nanti ;-)

Sila SHARE, jika anda rasa entry ini bermanfaat. Semoga dengan sedikit perkongsian ini, dapat membantu lebih ramai orang untuk kurus dengan sihat yang betul.

SMS doakan anda semua, sentiasa dikurniakan kesihatan dan kebahagiaan serta kekayaan di dunia dan akhirat. 

InsyaAllah.

Sekian, wassalam,
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies