Social Icons

Thursday, 12 May 2016

5.1KG DALAM MASA 2 MINGGU, TIADA APA YANG MUSTAHIL

Assalamualaikum wbt..

Saya doakan semoga anda semua masih setia membaca dan bersama sakinahms.blogspot,my untuk info-info perkongsian dan ilmu bermanfaat dunia akhirat.

Sahabat semua diberikan kesihatan dan dipermudahkan segala urusan oleh Allah SWT. InsyaAllah.

Rasa seperti lama dah tak berbicara mengenai perkembangan program Now Everyone Can Kurus (NECK) di sini. Masa terlalu mencemburui saya.

Alhamdulillah, diberikan kesempatan untuk update sharing untuk anda semua pada hari nie.

5.1KG DALAM MASA 2 MINGGU, TIADA APA YANG MUSTAHIL

Banyak ke sikit 5.1kg dalam masa 2 minggu?

Banyakkan.

Sebenarnya, ianya adalah normal jika anda mempunyai berat badan 100kg ke atas. Sesiapa yang mempunyai jumlah berat yang banyak lebih mudah nak lost weight untuk 2 minggu pertama diet secara sihat berbanding mereka yang berat 60kg.

Alhamdulillah, Lady Faeizz (bukan nama sebenar) telah berjaya lost 12.9kg sepanjang 60 hari dia berada di Batch 13.

Apa yang beliau lakukan sampai turun hampir 13kg?

Saya yakin dan percaya masih ramai di luar sana tercari-cari apa dan bagaimana nak turunkan berat badan terutama mereka yang berat 100++ kg. Bukan mudah untuk menjadi seperti Lady Faeizz. Dapat turun 5kg sebulan pun, dah bersyukur sangat-sangat kan.

Kerana kebanyakkan mereka yang join program kami membuat pengakuan jujur seperti di bawah ini:

Testimoni NECK #1

Testimoni NECK #2

Testimoni NECK #3

Testimoni NECK #4

Testimoni NECK #5

Testimoni NECK #6

Testimoni NECK #7

Testimoni NECK #8

Testimoni NECK #9

Testimoni NECK #10

Testimoni NECK #11
Begitu lah sedikit perkongsian ikhlas dari peserta-peserta NECK yang lepas.

Mungkin anda akan rasa pelik, dah rasa macam kurang yakin mampu ke aku jadi seperti mereka?

Nasihat saya, anda tak perlu jadi seperti mereka. Anda niat kurus untuk sihat. So, utamakan kesihatan anda. Bila badan sihat, InsyaAllah kurus tu bonus.

Dorang semua ni, buat untuk diri sendiri dan keluarga tersayang serta yang penting ibadat kepadaNya menjadi lebih baik dari sebelum ini.

NECK bukan setakat membantu mereka menurunkan berat badan, tetapi ubah gaya hidup yang lebih sihat. Nak turunkan berat dan buang lemak yang diternak bertahun-tahun, memerlukan kekuatan mental, jiwa dan rohani yang kuat yang berterusan. Bukan 'hot-hot chicken'.

Kurus berjemaah salah satu cara untuk kekalkan kekuatan itu.

So, kepada anda yang ingin bersama kami di NECK.. jom! hubungi saya (Sakinah: 019-916 4276) dengan segera untuk kemasukkan NECK seterusnya, iaitu batch 17.

Sebulan anda berpuasa Ramadhan dan sebulan anda beraya sakan.

Cabaran puasa adalah Bazar Ramadhan.

Cabaran raya pulak, makanan best-best dan melazatkan.

kita orang Malaysia, tak dapat tidak.. lari dari syurga makanan. Usah seksa diri anda dengan menahan diri tak makan nasik, makan sekali sehari tapi cover untuk satu hari.

Beri peluang kepada diri anda buktikan anda mampu kurus dan sihat untuk kali ini.

Saya doakan anda kurus dan sihat selamanya. Semoga Ramadhan kali ni lebih baik dari tahun sebelum nya. InsyaAllah.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

Program Kurus Coaching Online No. 1 di Malaysia.
Now Everyone Can Kurus (NECK)
Kurus Hanya Dari Rumah.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies