Social Icons

Saturday, 18 June 2016

WARUNG DAPUR KEKANDA BESERAH, KUANTAN

Assalamualaikum wbt..

Selamat Pagi, dari Warung Dapur Kekanda Beserah. Cantik je viewnya pepagi cam gini.

Saje, singgah sat melihat alam ciptaan Allah yang terbentang indah nie. Warung ni, tak bukak pagi ye. Just singgah intai-intai, cuci mata.

Saya pun tak pernah cuba. Nampak cam menarik. Kepada yang mai, Beserah boleh intai-intai, rasa sedap ke sedap makanan kat warung kekanda?

Bersebelahan chalet dan juga hotel Mandurah.

Kalau sedap, nanti jangan lupa gitaw saya :-)

Warung ni, senang je nak cari. Berhadapan pasaraya LYC dan Alfa Indah serta dekat stesen minyak Shell.

Signage dia terpacak 100m sebelum nak masuk ke dalam.

Saya kongsikan sedikit dengan anda view di sekitar Warung Kekanda untuk tatapan sahabat semua.






Selamat mencuba.

Kongsikan kepada rakan anda jika ia menarik dan bermanfaat.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies