Social Icons

Wednesday, 25 November 2015

POWER OF ACTION : THE KEY TO SUCCESS

WhatsApp : 0199164276 untuk details program.
Assalamualaikum dan salam sihat semua..

SMS doakan semoga kita semua sentiasa dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan rezeki yang penuh melimpah ruah agar dapat memberi dan membantu mereka yang memerlukan.

InsyaAllah.

Hari nie, saya nak share sedikit perkembangan program Now Everyone Can Kurus (NECK) Batch 7 yang dah lama berlalu.

Memandangkan NECK dan nak masuk batch baru dan ada penambahbaikan dari segi tempoh perjalanan program.. so, saya suka kongsi semangat mereka ini.

POWER OF ACTION : THE KEY TO SUCCESS

Batch 7 nie, memang ramai pesertanya. 100++ orang.

Dan biasalah, bila peserta ramai.. auranya pun semangat membara. Even dorang dah grad dari NECK.. tapi, mereka masih teruskan gaya hidup seperti biasa.

Ini yang bagusnya.

Pelaburan yang sangat-sangat berbaloi.

Jika masih ada yang sangsi dengan program kami, tapi kami tetap bersyukur sebab lebih ramai yang yakin dan beri peluang kepada diri untuk bertindak dan berubah.

Alhamdulillah, ini lah yang dikatakan 'POWER OF ACTION!!'

Alahai.. awat lah semakin nipis dan kurus nie? Ini sebab NECK lah nie. Huhuhu.
Dulu, dia tengok je kawan ofis join NECK. Dia diet sendiri tak jalan.
Lastly, terjebak jugak dengan NECK nie. Hehehe.
Penyakit dalam NECK, semua suka berselfie :-)
Dah slim nie, nampak tinggi pulak. Sebelum nie, rendang je.
Dulunya sakit lutut. Solat duduk sebelum NECK.
Ada yang beranggapan kami ambil kesempatan atas mereka yang obes?

Mentor saya pesan, di situ ada masalah di situ ada peluang.

So, jika Obesiti menjadi masalah rakyat Malaysia, ia menjadi tanggungjawab kita yang ada ilmu dan formula untuk bantu mereka.

Betul ke betul..

So far, mereka yang join NECK memang berpuas hati sebab hasilnya luar biasa dari yang biasa.

Dorang boleh makan nasik, makan 5 kali sehari, bersenam dari rumah atau di mana-mana, pada bila-bila masa.

Tiada alasan kata tiada masa atau tak sempat bersenam.

Semua yang dulunya dirasakan tak boleh, sekarang semua nya menjadi boleh.

Bukan itu je, terlalu banyak perubahan positive yang hanya dapat dirasai dan dialami oleh mereka yang bertindak.

Tahniah!! Tahniah!!

Sekarang, NECK dah sampai ke penghujung tahun 2015.

Kami telah berjaya Transform ramai kaum wanita terutama ibu-ibu yang mempunyai masalah kesihatan. Tidak berkecuali juga kaum bapak-bapak yang selepas kahwin perut banyak ke depan kalahkan wife sendiri.

Hehehe..

Itu bukan halangan buat mereka.

Alhamdulillah.

Ada yang nak join NECK Batch 11? Close date 30 Nov. 2015 bergantung kepada kekosongan tempat. Cepat-cepatlah whatsApp (019-9164276) jika nak jadi cam dorang :-)

SMS doakan semoga sahabat pembaca semua pun amalkan gaya hidup sihat supaya kita bebas dari masalah penyakit.

InsyaAllah.

Salam Kurus dan Sihat.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~

019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies