Social Icons

Saturday, 30 January 2016

SEBAB UTAMA PERUT BUNCIT!!

Sekadar gambar hiasan.
Hakikat buncit kebanyakkan rakyat Malaysia.
Assalamualaikum dan happy weekend..

"Buruk lah rupa aku nie. Cer ko, tengok. Pakai baju pun nampak cam barut nangka buruk. Nak kata baju ketat.. dah cukup longgar. Tapi, aku tetap tak boleh nak sorok nie.. Perut buncit.

(Menjerit, meroyan sebab stress.... )

Takkan aku nak pakai girdle sepanjang hari. Penat, wei.. sakit, melecet.

Tak tahan lah aku. Rimas. Perut tak kempis pun.

Last-last, aku simpan je lah girdle ribu-riban tue. Sebab, bila bukak nampak jugak bonjolan lemak nie."

PUNCA UTAMA PERUT ANDA BUNCIT

Salah satu punca utama perut buncit adalah kerana usus yang tidak sihat atau berkerak (Boleh baca di sini: 11 tanda-tanda usus berkerak).

Cuba baca, keratan artikel yang ditulis semula ini :

"Kenaikan berat badan selalunya berpunca daripada bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar.

Ahli Naturopathi dan Homeopathi tidak menyangkal hakikat ramai di antara kita yang memikul beban sekurang-kurangnya 3 KILO di dalam usus besar tanpa disedari.

Pakar pemakanan turut berpendapat individu-individu yang memiliki usus besar yang bermasalah, tidak dapat menyerap khasiat daripada makanan cenderung untuk makan lebih banyak."


Sebab itu, di NECK kami bantu dan tunjukkan jalan dan cara bagaimana untuk atasi masalah ini.

First.. wajib! detox usus terlebih dahulu mengikut kiraan usia.

Contoh : usia 40tahun.

40 x 12bulan = 480bulan.
480 x 1% = 4.8bulan tempoh detox secara consistent.

Selebihnya, hubungi agen & crew NECK anda untuk info lanjut : 019-916 4276.

Join Now Everyone Can Kurus (NECK) sekarang, sebelum perut anda makin membuncit.

Sekian, wassalam.
Salam Kurus & Sihat dari kami.

*Sila SHARE, jika ada rasa entry kali ini bermanfaat kepada saudara-mara mahupun rakan-rakan kita di luar sana. Mudah-mudahan lebih ramai yang akan berubah ke arah hidup yang lebih bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com
FB : Sakinah Mat Said

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies