Social Icons

Monday, 13 April 2015

RESULT TERKINI PESERTA NOW EVERYONE CAN KURUS (NECK)

Assalamualaikum wbt..

Selamat pagi semua.

SMS doakan anda semua sentiasa sihat dan berbahagia di samping keluarga tersayang.

Terima kasih diucapkan kepada semua pengunjung setia sahabat SMS yang selalu mengikuti perkembangan dari Blog Cinta Hati Sakinah.

Semoga dengan setiap kisah perkongsian dari blog ini, dapat memberi pelbagai manfaat kepada anda semua :-)


InsyaAllah.

RESULT PESERTA NOW EVERYONE CAN KURUS (NECK)

Untuk makluman anda, semalam merupakan hari timbangan berat bagi peserta NECK Batch 1 dan Batch 2.

Manakala, Batch ke-3 akan mengambil timbangan pada 15 April ini.

Suka saya kongsikan dengan anda, progress perjalanan peserta NECK yang superb..!! awesome....!! nie.

Amacam?

Nak ke nak?

Mestilah nak, SMS.

Jangan lah main-main.

Hehehe.

Gurau-gurau di pagi hari. Jangan marah taw.

Jom! Tengok result dorang :-

5.1kg & 7.1kg
6.7kg & 7.2kg
3.9kg & 4.3kg
3.8kg & 5.6kg
4.4kg & 10kg
5.2kg, 8kg & 8.9kg
7.3kg, 7.5kg & 13.4kg
9kg & 10kg
Haa.. Banyak ke banyak?

Sekurang-kurangnya, penimbang mereka tetap bergerak. Ada penurunan. Bukan penambahan taw.

Hehehe.

Ingat senang ke nak turun 10kg dalam masa 2 bln.

Memang lah senang jika kita ada mentor dan ilmu.

Saya selalu jumpa ramai orang gemuk. Datang mengadu kepada saya, yang dorang gagal diet.

Bulan pertama turun 5kg-10kg.

Ini average yang saya jumpa lah.

Pastu bulan kedua, berat naik semula 2, 3 kali ganda.

Menangis saya dengar. Huhuhu.

Saya tanya dorang.. "Apa yang you dah buat?"

Taw apa kesilapan dorang?

Kalau turun banyak.. pastu, naik balik ini dinamakan diet yo-yo.

KESILAPAN DIET YO-YO

Nak tahu, cam mana diet yo-yo?

Pertama diet main hentam je. Tiada guidelines dari mentor dan ilmu yang betul. Maka berlaku lah istilah langgar dinding. Langgar tiang.

Berhabis duit beribu-ribu dengan membeli ubat kurus dengan harapan akan kurus dalam tempoh yang singkat dengan mudah.

Makan apa pun, tiada masalah.

Just sapu.. 4-5 minit pun boleh siusut. (Contoh, je taw. tiada maksud kepada mana-mana produk).

Kedua.. dah lah tiada mentor dan ilmu.. Pastu, ikat perut. Tak makan nasik. Makan kuih-muih je.

Yang mana nampak ringan pada pandangan mata, itulah bagus untuk kurus.

Sebenarnya, anda membuat silap.

Makanan yang kecik dan ringan, belum pasti sihat. Malah jika dimakan dalam kuantiti yang banyak akan lebih menggemukkan badan kita.

Peserta NECK boleh makan nasik dan kami mewajibkan makan 5 kali sehari tanpa perlu berlapar.

Best ke best?

Dan seterusnya, anda boleh download baca ebook di bawah ini yang bakal memberi banyak ilmu kepada anda.

DOWNLOAD PERCUMA!!
Download dan baca taw.. Kalau tidak, rugi. Percuma dan 5-10 minit boleh habis baca.

K, lah sahabat.

SMS doakan anda kurus dan sihat bersama keluarga.

Semak berat badan ideal anda di sini.
Tak mahu jatuh sakit sebab gemuk taw.. terutama kepada wanita dan ibu-ibu kerana anda adalah tunjang keluarga.

InsyaAllah.

Sila SHARE jika anda rasa entry ini memberi manfaat kepada rakan-rakan atau saudara-mara di luar sana.

Sekian, wassalam.

Salam Sayang,
Salam Bahagia :-)

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies