Social Icons

Saturday, 4 April 2015

KURUS DAN RAMPING DENGAN LEUCINE DAN SOYA NON-GMO

Leucine.
Assalamualaikum wbt..

SMS doakan sahabat pengunjug blog cinta Hati Sakinah sentiasa berada dalam keadaan sihat walafiat di samping keluarga tersayang.

Alhamdulillah, bersua kita kembali di hari sabtu yang indah ini.

"Kurus dan ramping"

Ini adalah idaman hati semua kaum wanita dewasa ini.

Tipu lah, jika mereka cakap mereka bahagia berbadan besar.

Betul, betul..

Walaupun mereka berbadan besar sejak dilahirkan.. Hati kecil mereka pasti, ingin kelihatan "Kurus dan Ramping" seperti orang lain kan.

Sehingga sanggup berhabis duit beribu-ribu.

HAMPIR SEPELUH RIBU DUIT HANGUS UNTUK UBAT KURUS

Baru-baru nie, seorang peserta Program Now Everyone Can Kurus (NECK) ada kongsikan perasaan sedihnya di group Telegram NECK.

Dia terdengar keluhan kekecewaan seorang pemanggil di EraFM.

Pemanggil nie, mempunyai masalah Obesiti yang melampau.

Si pemanggil melahirkan perasaan sedih kegagalan kurus walaupun dah banyak kali usahakan pelbagai cara.

Sehinggakan dia give up ! untuk mencuba lagi.

Sahabat,

Tak salah mencuba dan berusaha.

Tapi, yang silap.. kita kurus tanpa ilmu dan mentor. Itu kesilapan utama ramai orang.

Termasuk diri saya sendiri suatu waktu dahulu.

Alhamdulillah, kini saya sudah berjaya.

Saya tidak gagal lagi.

Syukur ke hadrat Illahi atas nikmat kurus yang diberi sekarang.

Ia bukan lah sesuatu yang mudah.. tetapi, bukan pula susah. 

Sebenarnya, nak kurus mudah je.

Cari mentor.

CARI MENTOR UNTUK " KURUS & RAMPING "

Saya ditemukan dengan seorang mentor yang sangat banyak membantu.

Beliau lah yang menjadi sport-light penyuluh kegagalan saya.

Dulu-dulu kan, kita selalu cakap.. Guru ibarat seperti lilin yang menerangi kegelapan. Penyuluh jalan.

So, inilah fungsi mentor.

Bukan lilin lagi dah. Tapi sport-light yang menjadi short-cut kejayaan saya kini :-)

Mentor saya cadangkan ambil supplement untuk bantu masalah dalaman dan tingkatkan metabolisma badan kita.

Supplement adalah nutrisi tambahan.

So, dicadangkan ambil set slimming Shaklee.

Alhamdulillah sekali lagi.

Saya sendiri pun tidak menyangka ianya amat berkesan.

Anda juga perlu ingat ye, sahabat.

Saya tak mahu anda jadi seperti kes pemanggil radio tadi. Berhabis puluhan ribu untuk ubat kurus.

Apa yang penting adalah ada mentor. Mentor yang akan guide kita cara kurus dan ramping yang berkesan dengan kelebihan slimming set ini.

Antara ketiga konsep BAKAR, BUANG dan BINA dalam slimming set, suka saya kongsikan dengan anda konsep BAKAR.


Full set Slimming yang ternyata berkesan.
Iaitu menggunakan Cinch (Leucine) dan ESP.(Soya Non-GMO).

KELEBIHAN CINCH DAN ESP YANG MENGEYANGKAN

First time minum ESP dengan Cinch, terasa best sangat-sangat.

Rasa kenyang dan bertenaga.

Dari pagi hingga ke petang. Cuma dalam NECK, kami dididik untuk makan 5 kali sehari. So, kalau nak kurus kena lah dengar cakap mentor.

Maka, anda terpaksa kurus dan ramping (Solid molid di hari raya nanti).


SMS sebelum dan selepas join NECK dan ambil Slimming Set Shaklee.
Mula-mula saya cam kurang percaya, minuman ni boleh mengeyangkan dan bantu selesai masalah saya.

Tapi, nak kurus punyer pasal.. saya ikutkan je cakap mentor sambil study apa yang best pasal Cinch dan ESP nie.


Cinch ada 3 perisa Best !!
Disebabkan teruja, kan.. So, nak lah tahu lebih details lagi pasal minuman yang kita ambil.

CINCH PELIHARA OTOT DARI TERBAKAR

Apa otot terbakar !!

Hahaha.

Saya tak pernah ambil tahu pun, pasal otot terbakar nie.

Yang saya tahu bakar lemak je.

Rupanya, Cinch ada leucine yang bantu peliahara otot dari terbakar (Kalau anda tengok orang kurus tapi menggelebeh.. itu tanda otot dia yang terbakar sama).

Tanpa kesan yo-yo.

Metabolisma ibarat seperti api yang membakar kayu. Semakin marak api, semakin cepat kayu dibakar. Begitulah konsepnya, dalam metabolisma badan manusia.
Apabila metabolisma meningkat.. maka akan cepatlah otot terbina tanpa menggelebeh seperti dalam gambar ini. Tapi, kena ada skill dan ilmu jugak. Bukan bergantung semata-sama kepada supplement taw.
Setiap kali meminum Cinch, kita akan mendapat 24 gram protein (Cepat kenyang dan tahan lapar), 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut taw.

Banyak ke banyak?

Banyak lah tue, tapi sekali minum je untuk sarapan bersama 1 scoop ESP (Soya Non-GMO) akan membuatkan kita kenyang dan dalam masa yang sama pinggang semakin meramping.

Cinch dan ESP ada protein yang rendah Indek Glisemik- 22, dan sangat sesuai untuk semua peringkat usia dan jantina termasuk pesakit kencing manis.

Apa soya Non-GMO nie? (Boleh baca DI SINI).


OTOT MASIH ADA
BAKAR LEMAK YANG TIDAK DIINGINI
KURANGKAN UKURAN INCI

Amacam?

Terasa kenyang pulak cerita pasal Cinch nie. Lom cakap, pasal ESP lagi. Nak tahu lebih pasal ESP, anda boleh baca DI SINI jugak.

Haa.. kalau tercari-cari ilmu dan mentor yang berpengalaman, boleh download ebook di bawah ini atau hubungi SMS direct : 019-916 4276 (Type Kurus & Ramping di Hari Raya).


DOWNLOAD PERCUMA !!
Selamat download dan membaca ye, sahabat.

Semoga entry kali ini, memberi manfaat kepada anda dan rakan-rakan di luar sana.

Sila SHARE jika ia penuh dengan informasi untuk lebih ramai rakyat Malaysia kekal kurus dan sihat serta bonus ramping (solid molid) di hari raya.

SMS doakan anda semua, kekal sihat, kaya dan berjaya hidup dunia dan akhirat.

InsyaAllah.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies