Social Icons

Friday, 3 April 2015

SENYUMAN ADALAH MAGNET KEKAYAAN DAN KEBAHAGIAAN

Assalamualaikum wbt..

SMS doakan semoga sahabat pengunjung blog Cinta Hati Sakinah sentiasa berbahagia dan berjaya walau di mana jua anda berada :-)

SENYUMAN

Satu perkataan yang mudah disebut dan memberi sinar kebahagiaan.

Betul, betul?

Cuba anda sebut.

Apa yang anda bayangkan?


Mesti terbayang sebuah senyuman manis kan.

Haa..

Tapi, SMS nak tanya.

Senang ke senang nak senyum?

Bila kita sebut.

Nampak cam senang, kan.

Tapi, sebenarnya bukan semua orang mampu senyum.

Sebab, kebanyakkan orang fikir buat apa aku nak senyum?

Nanti, orang cakap aku tak betul

Cam kerang busuk pun ada.

Hahaha.

Pedulikan apa orang nak kata.

Orang tak peduli kita susah.

SENYUMAN ADALAH MAGNET ANDA

Ramai orang bertanya dan mintak pandangan dan pendapat saya bagaimana nak menjadi kaya dan bahagia?

Saya kongsikan dengan mereka.. 

Perkara yang mudah.. iaitu SENYUM.

SENYUM :-)
Mereka tanya lagi.

Boleh berjaya ke dengan sebuah SENYUMAN?

Alhamdulillah.. setakat hari ini, saya merasakan SENYUMAN adalah satu magnet yang mudah dan tak perlukan modal beribu-ribu ringgit.

Mentor saya pun, bercakap perkara yang sama.

Tak percaya, tak pe. Buat, je.

InsyaAllah yang mudah akan menjadi lebih mudah.

Sebab, bila kita SENYUM.. secara tidak langsung, kita telah menarik cas-cas positive dan menyebarkan cas tersebut kepada orang sekeliling.

Orang lain akan lebih suka mendekati kita yang terSENYUM berbanding mereka yang sedang MARAH membara. 

Saya nak tanya anda.

Agak-agak kalau anda sendiri.. sanggup ke anda, mendekati orang yang sedang Marah?

Haa.. Tak sanggup, kan.

Hehehe.

So, walau apa jua keadaan anda. Cuba kawal emosi dan SENYUM lah selalu. Kerana salah satu kunci kebahagiaan dan kejayaan adalah bermula dengan SENYUMAN.

So, kalau anda nak bahagia dan berjaya. Silalah belajar untuk SENYUM mulai hari ini.

Ingin dapatkan lebih tips dan rahsia bagaimana saya berubah dari seorang pensyarah kepada seorang Businesswoman?

Sila download ebook di bawah ini, yang akan mungkin akan merubah hidup anda 360 darjah. Dari hidup biasa-biasa kepada hidup yang luar biasa.
Semoga dengan perkongsian ini dapat memberi seribu manfaat dan kebaikan kepada anda dan rakan-rakan di luar sana.

Marilah sama-sama kita berubah dan berusaha untuk hidup yang lebih baik daripada hari ini.

InsyaAllah.

SMS doakan ada kaya dan berjaya hidup dunia dan akhirat.

*Sila Share jika ia bermanfaat.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS 
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com
FB : Sakinah Mat Said

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies