Social Icons

Tuesday, 21 April 2015

HONDA CRV METALIC COLOR TAHUN 2011 UNTUK DIJUAL DI PARIT BUNTAR, PERAK

Assalamualaikum wbt..

SMS doakan semoga sahabat pengunjung blog Cinta Hati Sakinah sentiasa dirahmati dan diberkati Allah SWT walau di mana jua anda berada.

Sentiasa sihat dan berbahagia bersama keluarga.

InsyaAllah..

Hari ni, saya nak kongsikan satu tawaran istimewa kepada sahabat semua.

WOW !! TAWARAN ISTIMEWA !!

Cam ni, saya ada sebuah Honda CRV yang masih tip top lagi untuk anda yang berminat dan masih tercari-cari CRV berwarna Metalic tahun 2011.

Haa.. kereta ni, bukan saya yang punyer taw.

Saya just bantu kawan yang sedang mencapai impiannya untuk memiliki kereta yang lebih besar dan sesuai bagi family nya yang semakin bertambah.

InsyaAllah, beliau akan ambil Vellfire.

Alhamdulillah, rezeki beliau. Bakal memperolehi seorang lagi cahaya mata penyeri rumah tangga.

Bukan beliau tidak mampu tambah kereta.

Tapi, beliau sendiri pun tak reti nak pakai kereta banyak-banyak. Membazir pulak, nanti. Hehehe.

So, better mencari owner kepada kereta yang banyak memberi jasa ni.

Sesuai dengan tagline Honda : " The Power of Dream ".

Mudah-mudahan selepas ini, kereta ni dapat berbakti kepada anda yang bakal memilikinya.

" THE POWER OF DREAM "

Saya suka dengan tagline Honda ini.. " The Power of Dream ".

Honda memang antara kereta import yang selesa dan advance berbanding kereta lain.

Ini pengakuan saya sendiri lah yang pernah test drive dan kat rumah memang ada kereta Honda sebuah.

Abang beli kereta second hand. Even second hand, tapi masih lagi tip top dan power sehingga ke hari ini. Dah hampir 8 tahun usia kereta Honda abang.

Berbeza dengan kereta Malaysia.

Saya tak kata kereta Malaysia tak bagus.

Sebab, saya pun pakai perodua Myvi yang comey tue. For short distance & short travel, boleh lah.

Cuma tidak sehebat Honda :-)

Ini specifikasi kereta Honda CRV tadi :

Tahun : 2011
cc : 2000 cc
Mileage : 106 485km

Di bawah adalah beberapa view keadaan kereta tersebut :

Pandangan sisi.
Pandangan hadapan.
1#Pandangan dalam.
2#Pandangan dalam.
Mileage : 106 485km.
Amacam?

Cun ke cun?

Haa.. Sesiapa yang berminat nak test drive or  nak grab terus peluang ni, boleh hubungi Firdaus : 019-578 2515 atau saya sendiri : 019-916 4276.

Kereta ini, berada di Parit Buntar, Perak taw.

Harga pasaran lebih dari RM90 000.

Kalau anda nak harga lebih rendah.. just cakap, anda dapat info dari blog Cinta hati Sakinah dari Kuantan. Mesti, beliau kenal nya.

Tapi, tak tahu lah kalau dia buat-buat lupa pulak.

Hahaha.

Apa Gurau Pun tak Boleh :-)

K, lah sahabat.

Selamat Test Drive yer.

SMS doakan semoga anda semua sentiasa dipermudahkan segala urusan dan berjaya dunia dan akhirat.

Sila SHARE jika, ada rakan-rakan atau saudara-mara yang sedang mencari kereta Honda yang terbaik.

Mudah-mudahan Honda CRV ini menjadi milik anda yang sedang membaca.

InsyaAllah.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS 

019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com
FB : Sakinah Mat Said

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies