Social Icons

Monday, 26 October 2015

HUBUNGAN SUAMI ISTERI SEMAKIN INTIM BERSAMA NECK


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog SMS yang dikasih dan dirahmati Allah SWT dunia dan akhirat.

Semoga kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.

InsyaAllah.

Betul ke statement nie?

Bila isteri gemuk, suami tak kisah.

Iye, ke tak kisah?

Atau sekadar sedapkan hati atau si suami kita sendiri bersaiz sama.

Huhuhu..

Actually, lelaki bila dah sayang.. dia memang tak kisah pun. Sebab, pandangan mata lelaki tak sama cam pompuan.

Itulah yang dinamakan cinta anugerah terindah dari Allah kepada mereka yang berkasih sayang dengan redha dariNya.

Tapi, setakat manakah kasih dan sayang itu?

Cukupkah dengan menyatakan,

"Abang tak kisahlah sayang. Sayang tak gemuk pun.."

"Abang tak kisah ke kalau sayang jatuh sakit?"

Bukan ke gemuk boleh menyebabkan macam-macam penyakit? Bukan setakat sakit.. banyak aktiviti terbatas.

Maaf, saya bukan nak menghina atau merendah-rendahkan mereka yang gemuk atau bersaiz besar.

Kerna saya jugak pernah gemuk.

Saya sayangkan wanita-wanita di luar sana.

Siapa kita hari ini, adalah keputusan kita semalam.

Kepada para suami di luar sana, jika anda sayangkan isteri anda.. cantik dan perindahkan lah mereka.

Support lah mereka untuk kurus dan sihat.

Ia untuk anak-anak dan anda jugak.

Tak percaya, tak pe..

Jom kita baca sedikit pengakuan peserta-peserta wanita dari program Now Everyone Can Kurus(NECK) yang lalu.

HUBUNGAN SUAMI ISTERI SEMAKIN INTIM BERSAMA NECK

Eheemm..

Hubungan suami isteri semakin intim?

Dasyat betul penangan NECK kepada peserta.

Bukan setakat Kurus dan sihat.. dapat pulak "Bonus" lain.

Hubungan suami isteri semakin hot cam pasangan pengantin baru kahwin.

Ke hulu ke hilir berkepit je.

Hahaha..

Ini dorang yang kata. Bukan saya..

Ada suami tue, sanggup pulang kerja lebih awal.. bila si isteri call cakap nak keluar cari barang.

Kata si suami.. "Tunggu abang balik.. Kita keluar sama-sama."

Selama nie, tak kisah.. sekarang dah kisah serta risau isteri keluar sorang-sorang.


" Suami akak sekarang, selalu ajak dating pergi tengok wayang. Anak-anak ditinggalkan kat rumah. Makan pun nak berdua je.. "

Siapa tak sayang bini kan.

Nak nak bini semakin slim dan cantik nie.

Mereka nie, kebanyakkan nya sudah berusia 40-an.

Sebab, di usia ini memang sangat banyak masalah bagi wanita berbadan besar atau Obes.

Terutama bahagian lutut.

Syukur kepadaNya NECK telah membantu ramai golongan wanita kurus dan suami semakin sayang.

Anda bila lagi? Hehehe..

Pssttt...!!

Jaga-jaga taw.

Jangan sampai suami bukak cawangan baru sebab tak kisah punyer pasal.

Nahuzubillah..

Ini yang saya takut..

So, nasihat saya kepada wanita di luar sana jaga lah kecantikkan dan rupa bentuk badan kita untuk yang tersayang.

Untuk kebahagiaan kita jugak.

Cantik untuk suami tue, kan satu ibadat.

Ok, lah sampai di sini dulu.

Semoga ia bermanfaat kepada anda semua.

Setiap yang baik itu datang dari Allah SWT. Dan yang buruk itu dari kelemahan diri saya sendiri.

Jika anda rasa ada benar apa yang saya perkatakan ini, sila lah SHARE kepada saudara-mara dan rerakan kita.

InsyaAllah, akan lebih ramai Kurus Dan Sihat nanti.

Wallahualam.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies