Social Icons

Monday, 12 October 2015

PEMBUAT JEJAK YANG SANGAT MEMBERI INSPIRASI KEPADA SAYA SEHINGGA KINI

Assalamualaikum wbt..

Apa khabar anda semua pagi ini?

SMS doakan semoga sahabat bloggers mahupun pembaca blog sakinahms.blogspot.my (sekarang, blog adress dah berubah sedikit nama dari .com kepada .my) sentiasa berada dalam lindungan dan payung rahmat Allah SWT.

Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.

Aaamin.

Jemput tonton montaj di bawah ini. Ia sangat memberi inspirasi kepada saya sejak pertama kali menonton dan mendengarnya di seminar bersama Ateh Zuhairi pada hujung tahun lepas.



First time dengar (November 2015), saya menangis dan mengalirkan air mata.

Bukan sebab montaj ini.

Tapi, terharu dengan my Mentor. Beliau selalu pesan, untuk berjaya.. Tulis, Tulis dan Tulis Impian kita kat atas kertas. Tampal dan visualkan (bayangkan).

Terasa nak keluar time tue jugak dan call beliau. Hahaha..

Nasib baik Ateh tutup lampu dewan seminar.

Alhamdulillah, selepas seminar tue saya tulis semua Impian yang ingin dicapai walaupun akal sedar kata cam tak logik.

Hehehe..

Hasilnya, hari ini satu demi satu impian saya tercapai.

Berjumpa Master MariaFirdaus aka my Mentor.
Saya target bulan Mei, tapi Allah lebih tahu apa yang terbaik.
September 2015 baru dapat bersua dan berjumpa.
Bonus lagi, berjumpa dengan Master Ainul pulak.
Extra Bonus Allah beri.. Salah satu impian SMS nak ada SPA sendiri.
Kebetulan Master Ainul lead project #TheWalkingBeauty.
Alhamdulillah.. Extravaganza pakej dariNya.
Tak percaya, Tak pe. Buat je..

Anda akan lihat hidup anda mula berubah.

InsyaAllah.

Tipsnya :

Tulis, Tampal & Visualkan setiap hari.

Semoga ia memberi inspirasi kepada anda jua.

SMS doakan anda Kaya dan Berjaya.

Sila SHARE supaya lebih ramai peroleh manfaat dari sharing ini.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS

019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies