Social Icons

Sunday, 30 August 2015

5 KEPENTINGAN KURUS BERJEMAAH : NOW EVERYONE CAN KURUS

Assalamuaalaikum wbt..

SMS mendoakan semoga sahabat pengunjung blog SMS sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tersayang.

Kita semua dimasukkan ke dalam syurga tanpa dihisab.

InsyaAllah.

Cam mana proses kurus anda?

Ok?

Hopefully, dah banyak perubahan positive yang anda lalui.

Hari nie, SMS nak Share sikit kepentingan kurus berjemaah dengan sahabat semua.

5 KEPENTINGAN KURUS BERJEMAAH

Dulu, saya dan kebanyakkan peserta NECK sendiri gagal kurus sebab diet sorang-sorang, tiada mentor dan ilmu.

Even ada mentor pun, tetap ke laut.

Taw, tak kenapa kita perlu diet berjemaah?

1. Bila kita jatuh.. Ada rakan hulurkan tangan.

2. Bila kita lemah.. Ada rakan, crew dan coach yang support.

3. Bila kita gagal kurus.. Ada ramai orang ingin membantu memberi jawapan kepada kegagalan tersebut.

Kenapa, kita boleh gagal?

So, dari situ.. Kita akan taw, apa silap kita dah lakukan.

4. Bila kita sakit.. ramai yang mula risau.

Dalam proses kuruskan badan, tempat yang selalu sakit dan bermasalah adalah lutut dan banyak lagi.

Kebanyakkan orang, bila sakit.. akan berhenti, kan?

Tapi, dalam NECK.. kita ada cara bagaimana untuk atasi masalah sakit tersebut. InsyaAllah.

5. Bila kita berjaya.. Anda lah insan yang paling seronok dan bahagia.

Bila kita tak bertindak.. Mereka pun tak dapat berbuat apa-apa.

Cuba baca screenshot, seorang peserta NECK Batch 7.

Kurus berjemaah lebih seronok dan enjoy. Dikelilingi insan-insan positive hari-hari. Setiap masa, setiap saat.
Dia dah banyak kali gagal.

Sehingga beliau malu nak berhadapan dengan semua orang bila dia sedang diet.

Tapi, dalam NECK semua boleh.

NO TURNING BACK !!

Mereka ada rakan, crew dan coach sentiasa memberi semangat dan inspirasi untuk terus kurus dan sihat.

InsyaAllah.

Anda bila lagi?

Pendaftaran NECK sedang dibuka. Hubungi SMS : 019-916 4276 untuk penyertaan.

Rugi woo.. Berhabis duit belasan ribu. Tapi, tak kurus-kurus.

Sebab, tiada mentor dan ilmu. Tiada group sokongan.

Amacam?
Ada berani?

Bertindak sekarang, sebelum terlambat...!!

Walau apa-pun, SMS doakan anda semua kurus dan sihat.

Sila SHARE jika entry ini bermanfaat kepada rakan-rakan atau saudara-mara di sekeliling kita.

InsyaAllah.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~

019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies