Social Icons

Friday, 28 August 2015

RAHSIA KEJAYAAN SUPERVISOR SMS DALAM SHAKLEE


Tue, "Silver Bold" yang dimaksudkan.
Assalamualaikum wbt..

SMS mendoakan semoga sahabat pengunjung blog SMS sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga tersayang.

Anda semua mencapai cita-cita dan impian yang sedang diusahakan.

InsyaAllah.

Alhamdulillah, dalam duk sibuk closing hari ini. Tiba-tiba abang posmen mai hantar surat besar.


Terkejut SMS,





Rasa cam dah lama tak isi form application pape dalam tempoh setahun dua nie. Hehehe

Siapa pulak yang berani hantar surat besar gedabak + tebal nie.

Bila surat dah selamat ke tangan.. baru lah tahu, rupa-rupanya dari shaklee.

So, saya biarkan dulu kat tepi meja.

Time closing nie, memang hidup huru-hara sikit.


REHATKAN MINDA SEJENAK

Lewat tadi, stop dulu menyotong.

So, surat yang tersadai di tepi tadi.. dicapai dan dibukak isinya..

Fuh!! Surprise !!

Rupanya, Shaklee post certificate SMS as Supervisor in Shaklee.

Syukur alhamdulillah, walaupun ia hanya sekeping sijil yang bertaktahkan "silver bold", tapi ia amat bermakna buat SMS.

Value disebalik kertas itu lebih berharga untuk dibandingkan dengan "silver bold" tue :-)

Ia menjadi pembakar semangat SMS untuk terus berjuang dan berusaha untuk membantu menambah nilai hidup lebih ramai orang lain.

InsyaAllah.

RAHSIA KEJAYAAN SMS UNTUK LANGKAH PERTAMA DALAM RANK SHAKLEE

Saya sendiri pun tak tahu nak kongsikan rahsia cam mana. Rasa cam banyak sangat rahsianya. 

Hahaha..

Cam banyak, je kan?

Kihkihkih..

Rahsianya mudah je sebenarnya. Tak kisah lah dalam shaklee ke. Bisnes karipap ke, coklat moist ke.. apa-apa je.

Apa yang penting adalah MENTOR.

Untuk memulakan sesuatu yang kita tak pernah lakukan adalah.. anda perlu mencari MENTOR yang sanggup bantu anda hingga berjaya.

Dan make sure MENTOR ada kriteria seperti di bawah nie :-

1. Terbukti  dan ternyata dia telah berjaya  dalam apa bidang yang ingin anda ceburi.
2. Dia telah membantu ramai orang lain untuk berjaya.
3. Dia sanggup membantu anda.
4. Dia mempunyai masa untuk bantu anda.

Mudah je kan..

Agak-agak ada tak MENTOR yang mempunyai kriteria dia atas tadi?

Kalau ada, cepat-cepatlah follow dia rapat-rapat.

SMS memang berniaga online Shaklee nie berguru dengan Mentor iaitu Master MariaFirdaus yang dan berjaya menjadi Master dalam Shaklee.

Bukan itu sahaja, mereka telah membantu ramai orang untuk berjaya.

Dan salah seorangnya, saya lah in making.

Ini baru satu rahsia.

Selebihnya terletak kepada kemahuan kita. Kehendak kita. Apa yang dicari dalam hidup ini. Kenapa saya mengambil jalan ini?

So, saya kenalah usaha dan capainya hingga berjaya.

DAPATKAN EBOOK PERCUMA INI DARI SMS (SAKINAH: 0199164276).
EBOOK MOTIVASI YANG TELAH BANYAK MEMBANTU SMS HINGGA KE HARI INI.
Begitu juga, sahabat pengunjung blog SMS nie.

Nak berjaya, hidup mesti ada perancangan. Disiplin diri dan masa perlu dijaga.

Dan yang paling utama, jaga hubungan dengan Allah SWT dan jugak ibu bapa serta suami jika anda seorang isteri.

Ada lagi satu, rahsia paling penting..

Untuk berjaya, kita perlu bantu ramai orang. Semakin kita membantu dan memberi.. semakin banyak yang kita akan dapat.

Jangan fikir nak berbisnes sebab nak kaya semata-mata. Kalau anda nak kaya, susah untuk anda berjaya.


Pelik, kan?

Hehehe..

Dulu pun, saya pelik. Cam mana nak tolong orang sebab diri sendiri belum kaya?

Sebab tu, saya cakap penting kita ada MENTOR. Dia yang akan bantu kita.

Ada sesape nak saya jadi MENTOR nya? Kena lah bertindak pantas. Hubungi SMS untuk bantuan.

InsyaAllah, SMS cuba bantu dengan syarat anda bantu diri sendiri.

Ramai orang.. ada MENTOR dan ILMU. Tapi, tiada TINDAKAN. So, fikir-fikirkan apa akan jadi jika tidak bertindak.

K, lah sahabat sampai di sini dulu kita berbicara.

Sehingga bertemu di lain entry.

SMS doakan anda kaya dan berjaya.

Sila SHARE jika entry ini bermanfaat kepada saudara-mara mahupun sahabat anda.

Sekian, wassalam,
Salam Sayang, Salam bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS


019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com


Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies