Social Icons

Sunday, 30 August 2015

NOW OR NEVER : MERDEKAKAN KESIHATAN DIRI ANDA DAN KELUARGA SELAMA-LAMANYA

Assalamualaikum wbt..

SMS mendoakan semoga sahabat pengunjung blog SMS sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera dan berbahagia di samping keluarga tersayang.

Aman makmur dari segala masalah membelenggu diri kita.

Bebas dari kesakitan sebagaimana bebasnya kita merdeka sehingga ke hari ini.

Alhamdulillah..

Sempena Hari Merdeka nie, SMS nak SHARE lah dengan sahabat semua beberapa testimoni kejayaaan peserta Now Everyone Can Kurus (NECK) sepanjang bersama kami.

TESTIMONI NECK : MERDEKAKAN DIRI DAN KELUARGA

Dalam testimoni nie, ada yang sedang berjuang turunkan berat badan. Dan ada jugak yang sudah memperoleh berat badan ideal.

Jom! Kita tengok siapakah insan terpilih itu.
Besarkan untuk lebih jelas.
Besarkan untuk lebih jelas.
Besarkan untuk lebih jelas.

Ini, baru sikit k.

Actually, dah banyak dan ramai peserta NECK yang telah kita bantu mereka capai berat badan yang diimpikan.

Apa yang paling penting adalah kesihatan diri.

Kebanyakkan mereka yang berbadan besar dan obes mempunyai terlalu banyak masalah dalaman seperti, kesukaran membuang air besar, sembelit, jerawat, migrain, sakit lutut, slip disc, kencing manis, darah tinggi, asma dan banyak lagi.

Tak terhitung lah penyakit mereka.

Anda pulak bagaimana?

Haa..

Rasa-rasa sihat ke sebaliknya?
Dulu gemuk ada Asma.. Alhamdulillah, dengan NECK baru 4 minggu asma tak de. berat turun 4kg. Best ke best?
Cam mana dorang boleh kurus nie?

Sebagaimana perkongsian saya sebelum nie, nak kurus mudah je.

Cari ILMU dan MENTOR serta buat secara berjemaah. Anda boleh baca DI SINI.

Dalam NECK, semua peserta diWAJIBkan makan 5 kali sehari dan WAJIB makan nasik.

Di bawah nie, adalah sedikit hidangan yang diambil oleh peserta.

Amacam?

Sedap ke sedap?

Kita tak halang mereka nak makan apa-apa pun.

Apa yang penting adalah berfikir sebelum makan. Kami dah educate mereka cara makan yang sihat dan mengenyangkan.

So, tiada alasan untuk mereka berlapar.

InsyaAllah.

Lunch peserta NECK.
Snack & sarapan peserta NECK.
Ingin menjadi sebahagian dari warga NECK? Just whatsapp, SMS : 0199164276. InsyaAllah, saya akan reply sekiranya masih ada kekosongan tempat.

Penyertaan NECK Batch 8 sangat-sangat terhad!!

Kita utamakan mereka yang serius dan commited untuk kurus secara berjemaah.

K, lah sahabat.

Ayuh!! Sahut cabaran merdekakan diri anda dan keluarga bukan sekadar laungan kata-kata semata-mata.

Perkara yang sangat penting adalah kesihatan kita seluruh isi keluarga.

SMS  doakan anda semua kurus dan sihat selama-lamanya agar dapat mempertingkatkan amal ibadat kepada Yang Maha Esa.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

*Sila SHARE jika anda rasa entry ini, bermanfaat kepada rakan-rakan atau saudara-mara di sekeliling kita. InsyaAllah.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
~Now Everyone Can Kurus~

019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies