Social Icons

Saturday, 9 April 2016

LIFE WORKING-AT-HOME-WOMAN : RAGAM SI KEMBAR DENGAN BILIK AIR

Assalamualaikum wbt..

Sebelum lelap..

Nampaknya, planning nak tidur seawal jam 10malam masih belum terlaksana. Hahaha..

Sedikit sharing kisah lucu maghrib tadi.

Alhamdulillah.. hari ni, mula berpuasa sunat Rejab. Maka bersilat lah kat dapur dan jugak berebut bilik air yang satu.

Kat rumah memang sentiasa ramai orang. Bilik air sentiasa penuh di antara maghrib dan isya'.

Dijadikan kisah.. saya, 2 orang adik duk menanti kat luar bilik air untuk ambil wudhuk.

Yang kat dalam bilik air, rancak duk mandi air hujan mencurah-curah bahagia cam tak de pape yang urgent.

Kami sangkakan si adik lelaki yang baru balik bercuti. Bila panggil tak bersuara..

Sekali si adik saya terdetik untuk menolak pintu bilik air, sebab senyap je. Dengar air je yang kuat.

Haa..

Pastu, taw apa yang berlaku? Nak marah pun tak guna. Tergelak je lah memasing.

Rupa-rupanya si kembar kakak yang tengah mandi.

Aduiii..!!!! bertuahnya kakak. Dia diam membisu. Pastu buat terperanjat pulak.

Sabar je lah.. 

Yang adik lelaki tu rupanya tengah solat. Patutlah panggil nama tak bersahut. Si kakak sengaja je.

Pastu, gelak-gelak sebab berjaya kelirukan kitorang.

Hahaha..

Moralnya, sila bersiap-siap awal. Si kembar ni, pantang jumpa air. Tambahan mandi berduet dengan adik.. lagi lah, bilik air tu kami yang punyer.

Life Working-At-Home-Woman cam nie lah. Tak Bersilat dan berebut-rebut, tak sah.

Papepun. i'm happy. Terutama anugerah si kembar ni kepada kami sekeluarga. Macam-macam celoteh dan ragam dorang kalau hari cuti.

Ok, selamat malam.

Saya doakan anda kaya, bahagia dan berjaya

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

WhatsApp : 019-916 4276 untuk dapat ebook Kisah Motivasi :
Sorry Boss!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja ini Sekarang !!
Ebook yang telah mengubah minda saya from nobody to somebody
*Sila SHARE jika entry kali ini bermanfaat untuk saudara-mara dan jugak rakan-rakan kita di luar sana. Saya doakan anda Kaya, Bahagia dan Berjaya Dunia/Akhirat.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies