Social Icons

Tuesday, 2 August 2016

BIAR BETUL?! BERSENAM SAMBIL TENGOK TV

Assalamualaikum wbt..

Hai, selamat Pagi semua..

Sudahkah anda bersenam hari ini?

Actually, bukan susah pun nak kurus bila buat berjemaah.

Kita boleh saling berbincang dan bertukar-tukar pendapat di samping dibantu oleh coach thru online.

Hasilnya, walau NECK batch 16 dah lama grad tetapi mereka mula merasai senaman nie menyeronokkan.

Sambil tengok tv, tanpa perlu start enjin kereta untuk ke gym.. sambil masak, sedar-sedar dah cukup 500x MC.

Sambil dukung anak kecil, tidurkan mereka pun boleh. 

Sebab NECK memudahkan peserta.

Wajib makan 5 kali sehari. Pada permulaan memang ramai yang failed. Sebab, diet sebelum ni makan sekali sehari. Tak sangka, di NECK wajib makan kerap ikut masa.

Bahkan dengan cadangan makan ni, sesuai sangat untuk seisi keluarga. Bukan untuk mereka yang nak kurus sahaja.


Anda bila lagi? Jom! sertai kami untuk pendaftaran NECK Batch 19 yang akan bermula 6 Ogos 2016 ini.

WhatsApp, Kinah - 0199164276
WhatsApp, Kinah - 0199164276
WhatsApp, Kinah - 0199164276

Sekarang!!

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies