Social Icons

Saturday, 20 August 2016

SHAKLEE REJECT ALFALFA MEDICAGO SATIVA

Assalamualaikum wbt..

Apa khabar?

Saya doakan ada kaya & berjaya. Bahagia hidup dunia akhirat bersama keluarga dan insan-insan tersayang.

SHAKLEE REJECT ALFALFA (MEDICAGO SATIVA)

Kenapa Shaklee reject Alfalfa pulak?

Confius sekejap. Tengah seronok makan Alfalfa setiap hari tiba-tiba Shakle reject.

Apa kisah nie?

Setiap hari saya makan taw.

3 biji selepas sarapan & dinner. Lunch pun, saya ambil jugak 4biji. Ini khas buat mereka yang ingin turunkan berat badan.

Selain untuk atasi masalah resdung dan bersihkan toksin terkumpul dalam darah.

Bagusnya, Alfalfa ni bantu bersihkan darah-darah yang kotor.

Sepanjang saya amalkan Alfalfa memang terasa kesan perubahan pada diri.

Rasa badan lebih ringan, resdung jarang-jarang meragam.

Dah tu, ada yang suka makan Alfalfa sebab bantu masalah dalaman wanita.

Saya pun setuju.. Alfalfa banyak membantu bab wanita.

Puan Zu dari Gurun :
"Saya ada keputihan dan rasa gatal yang sangat-sangat. Akibat amal insert manjakani. Dan jadi keputihan yang teruk. Tetap konsistent dengan ALFALFA walaupun seksa sangat pada mulanya. Lepas seminggu keputihan dan kegatalan juga hilang."
Kalau rajin, saya buat masker. Hancurkan dan tepek je kat muka. Rasa clean & fresh je.

Banyak function sebenarnya Alfalfa yang dikenali sebagai raja segala tumbuhan nie.

Keunikkan akarnya yang panjang menjulur ke dalam tanah sejauh 20 kaki.

So, apa yang tak kena dengan Alfalfa nie? Huhuhu..

Kisahnya, cam nie..

Pernah berlaku kes suatu masa dahulu pembekal Alfalfa (Medicago Sativa adalah gred paling tinggi antara Alfalfa) kepada company kami telah menghantar Alfalfa yang tidak menepati kualiti piawaian syarikat.

Medicago Sativa adalah gred tertinggi dalam tumbuhan Alfalfa.
Apa yang berlaku?

Pihak syarikat terpaksa reject batch Alfalfa dari pembekal tersebut. Walau amount nya sangat lah banyak dan merugikan pihak pembekal.

Ini kerana Shaklee amat mementingkan kualiti produknya sentiasa terpelihara. Berkesan dan terjamin selamat.

Apa terjadi kepada pembekal tadi?

Ramai ke yang nak tahu apa yang terjadi kepada batch Alfalfa tersebut selepas di reject oleh pihak company?

Actually kejadian ni, berpunca dari ribut yang kuat telah melanda sekitar kawasan ladang Alfalfa tersebut.

Pihak shaklee menemui satu bahan kimia terasing yang sepatutnya tidak digunakan oleh pembekal dalam Alfalfa itu.

Mungkin ia kesan daripada bawakan angin ribut.

Walau penemuan itu hanya sedikit. Tetapi, kesan bahan kimia ni amat penting kepada penghasilan kualiti produk kami.

Bila syarikat-syarikat lain menyedari akan berita ini, mereka berebut-rebut untuk membeli Alfalfa yang direject oleh Shaklee tadi.

Syarikat lain tahu, standard Shaklee amat tinggi.

So, itu lah kisahnya.

Ada yang ingin cuba Alfalfa (Medicago Sativa) ini?

Hubungi Sakinah : 0199164276 untuk bantu anda.

Psssst!! Hari ini ada hadiah istimewa kepada pendaftar ahli baru bersama kami.

Dapatkan hadiah payung istimewa bernilai RM30 beserta dengan cabutan bertuah setiap pendaftaran keahlian baru.
Last time! ada yang dapat Lucky dip bernilai RM1000++ taw. Bertuah betul pelanggan tue. Alhamdulillah.
Jom!! WhatsApp Sakinah : 0199164276 segera.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies