Social Icons

Tuesday, 9 August 2016

CADANGAN SUPPLEMEN TERBAIK UNTUK BAKAL JEMAAH HAJI/HAJJAH

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah.. ramai yang pm kinah mintak consult supplemen untuk ke Tanah suci.

I'm so happy. Because terasa aura mereka nak ke sana. Terasa macam i will be there tak lama lagi. InsyaAllah.

CADANGAN SUPPLEMEN TERBAIK SEMASA MENUNAIKAN HAJI

Di sini, saya nak kongsikan cadangan supplemen terbaik untuk bakal-bakal jemaah haji mahupun hajjah di luar sana.

Kesian mereka tercari-cari supplemen untuk persediaan dari segi jiwa, mental dan emosi di sana nanti.

Ibadat haji adalah rukun islam yang kelima. Antara ibadat yang menjadi impian setiap ummat islam di seluruh dunia.

Ibadat ini bukan sehari dua, bukan sejam dua. Tetapi, ia selagi kita berpeluang berada di sana.. beribadat lah kamu.

Namun ibadat ini, ada masa-masa tertentu untuk berjalan jauh sehingga 7km dan lebih mengikut rukun Haji setiap individu. (Details haji akan saya kongsikan di entry lain).

Dalam erti kata lain, kita akan beribadat je sepanjang di sana. Sebab keberkatannya lebih dari seribu rahmat.

Mesti semua orang mengharapkan badan sentiasa sihat dan kekal bertenaga kan.

Ok, saya senarai kan kat sini ye untuk pengetahuan anda.

Mana taw ada emak ayah, diri sendiri atau saudara-mara yang sedang mencari tu. Ada yang nak hadiahkan buat mereka yang tersayang.

Nanti boleh lah hubungi Kinah.

Antara supplemen yang sangat penting untuk kelancaran ibadat nanti :

1. B Complex untuk membekalkan tenaga, meningkatkan ketahanan antibodi dan mengurangkan stress akibat kekurangan tidur sepanjang ibadah
2. Sustained Released Vita C plus untuk imunisasi

ATAU 

3. Nutriferon untuk imunisasi terbaik

ATAU kedua-dua no. 2 dan 3.

4. Omega + Ostematrix + Advance Joint Healt tablet (tiada di pasaran sekarang sebab shaklee sedang reformulasi) = ini gabungan terbaik untuk masalah sendi dan lenguh-lenguh badan, sakit-sakit urat akibat kurang tidur dan banyak bergerak dan berjalan nanti



5. Vitalea Multivitamin untuk membekalkan nutrisi yang lengkap dan cukup kepada kita kekal cergas dan bertenaga sepanjang masa.
Last & the best isotonik, of course Vivix untuk kesihatan kesuluruhan bakal haji/hajjah.
Ok, itu je dulu.

For more details boleh pm kinah ye : 019-9164276.


Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.
"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies