Social Icons

Tuesday, 23 August 2016

BILA TERUNA MASUK DAPUR

Chef kami, gambar sekadar hiasan.
Assalamualaikum & selamat petang.

Bila teruna masuk dapur...

Kalahkan anak dara.

Bau nya menggoda betul.

Orang kata kalau bau sehingga ke rumah sebelah, wajib tapau dan kongsikan. kan.

Ni, bau nya sehingga masuk dalam SOHO.. memang menangis lah si kakaknya. Kakak dia masak, tak de bau macam nie. Biasa-biasa je.

Hahaha..

Bila teruna dapat senduk dan kuali, dapur miliknya.

Entah apa yang dimasak.. biar kan je. Asalkan dia bahagia.

Lagi beberapa hari dia nak balik kampus. So, biar lah dia bersilat kat dapur tue.

Nasib tak de tetamu mai. Hehehe..

Kalau tak, kecian dorang. Tunggu anak teruna siap masak.

Alhamdulillah,adik-adik lelaki semua pandai masak.

Psst..!! bukan promote adik taw. Sesaje nak gitaw kakaknya menangis sebab tergoda yang amat bau nya.

Bau kari mamak.

Kalau kat luar kinah memang susah nak singgah kedai mamak nie melainkan ada orang ajak. So, redha je lah. Hahaha..

Tapi, masakan mamak kat rumah ni memang kena dengan selera semua orang.

Anda masak apa malam nie?

Pape pun, selamat bersilat ye.

Saya nak membanting tulang memecah lemak sat.

Kepada sesiapa yang nak register program Now Everyone Can Kurus (NECK) Batch 20, boleh whatsApp kinah ye : 019-9164276.

Nanti malam, InsyaAllah kinah reply.

Ok, Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies