Social Icons

Friday, 19 August 2016

TAHNIAH! NECK ROHAIZA BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN 32KG UNTUK IBADAT HAJI

Assalamualaikum wbt..

TURUNKAN BERAT BADAN 100KG UNTUK KE MEKAH

Hari ni saya nak berkongsi kisah dan semangat seorang peserta NECK yang lalu.

Alhamdulillah, ketika saya menulis coretan ini.. beliau telah berjaya mencapai impiannya untuk ke tanah suci pada 14 Ogos yang lalu.

Jom! Ikuti kisah perjuangan peserta NECK Rohaiza bersama team kami.

Beliau join NECK sebab nak turunkan berat badan supaya dapat berjalan jauh ketika berada di bumi Mekah nanti.

Saya sangat respect dan kagum dengan usaha beliau yang mempunyai berat badan 100kg berjaya lost 32kg dalam masa 5 bulan.

32kg bukan sebarangan berat taw. Berat sorang budak sekolah tue. Huhuhu..

Sangat-sangat hebat. Hebat bukan pada kami. Tapi, pada usaha beliau.

Pada saya, Kejayaan ini bukan datang secara tiba-tiba. Ia mengambil masa dan usaha (Tindakan diri sendiri).

Bukan magic dengan kata-kata "aku nak Kurus", telan itu, telan ini.. terus mencair lemak.

No.
No.
No.

Orang buat pembedahan buang lemak pun ambil masa berperingkat-peringkat untuk buang lemak mereka. Tapi, tak mahu citer pasal operation nie kat sini. Sangat ngeri taw.

Ok, anda Ingin tahu apa rahsia NECK Rohaiza?

Baca di sini : KENAPA IBADAT HAJI MENDORONG PUAN ROHAIZA JOIN NECK?

32kg dalam masa 5 bulan.
Selamat membaca ye.

Dan jangan lupa LIKE & SHARE jika anda rasa entry ini bermanfaat kepada saudara-mara atau rerakan di luar sana.

Jika anda ingin menjadi sebahagian dari team kami bersama Program Now Everyone Can Kurus (NECK) Batch 20 yang akan bermula pada awal September ini, boleh hubungi Sakinah : 0199164276 untuk info lanjut.

Hubungi segera sama ada sebagai peserta mahupun agen NECK. Amat-amat digalakkan.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.


"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies