Social Icons

Wednesday, 24 August 2016

VIVIX KETIGA UNTUK EMAK TAHUN 2016

Assalamualaikum & selamat pagi.

Anda breakfast apa pagi nie?

Pagi ni, kinah dah kena bukak botol baru Vivix untuk emak. Kiranya, ni baru botol yang ke-3 lah untuk tahun 2016.

Betul-betul jimat. Dengan rasanya yang amat pekat dan original. Nak minum 1 botol sehari pun boleh. Hehehe..

Kalau sesape nak hadiahkan Vivix untuk emak ayah kat rumah atau kat kampung, boleh lah hubungi kinah ye.

Nak nak emak ayah yang kerja membanting tulang kat sawah bendang tue. Jenis yang aktive macam emak kinah amat digalakkan.

Kalau ada yang nak pi haji pun, sesuai sangat 1 botol untuk di sana nanti.

Anda tak risau ke tengok emak ayah pi haji?

Saya tengok ada sorang mak cik nie, jalan pun tak stabil dah. Perlu berpaut kat tiang langkah demi langkah. Kecian taw.

Tapi, semangat nak pi ke tanah suci kuat. Alhamdulillah.. semoga urusan mak cik2 dan mereka-mereka di luar sana dipermudahkan sepanjang di tanah suci nanti.

Kalau rasa tak larat, boleh prepare wheelchair dan pastikan ada lah sorang saudara (atau mahram) bantu emak kita yang kurang sihat. Lebih baik, kita sebagai anak.

Kinah yakin, semua orang nak lihat emak ayah mereka sihat dan bahagia.

InsyaAllah, Kinah doakan kita semua dipermudahkan niat dan usaha untuk bahagiakan mereka.

Salam Sihat, Salam Ceria.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies