Social Icons

Friday, 19 December 2014

YE KE.. SEMINAR ADVANCE MARKETING POWER (AMP) DR AZIZAN OSMAN BEST!!??

Assalamualaikum wbt..

SMS mendoakan semoga sahabat Cinta Hati Sakinah, sentiasa sihat, bahagia dan berjaya di samping keluarga tersayang.

Hari ini, hari Jumaat. Penghulu segala hari.

Semoga kita berjaya dan peroleh apa yang dirancang untuk hari ini. InsyaAllah..

SMS nak sambung story kisah motivasi Mia dan suaminya dari episod yang lepas ( click DI SINI)

SEDUTAN DARI EBOOK "SORRY BOSS!! SAYA TERPAKSA BERHENTI KERJA"

Apa kata suami Mia..

Pada suatu hari, saya bertemu dengan sahabat baik saya, Saufi.

“Firdaus, aku rasa hang perlu pi kursus Dr Azizan Osman la. 

Hang pi Kursus Advanced Marketing Power (AMP) yang dia anjurkan. Banyak ilmu marketing yang hang akan belajar di situ. Aku dah pernah pi. Memang bagus,”
Saufi memberi tahu saya.



“Betul ka, kat mana dia buat kursus tu? Berapa bayaran dia?”
saya bertanya kepada Saufi.

“Dia buat di KL. Bayaran dia RM997 seorang,
Saufi membalas.

“Hang gila ka? Takkan hang nak suruh aku pi kursus sampai RM997. Mahal tu,”
saya berbalah dengan beliau.

M.A.H.A.L nya..
“Hang pi sajalah, lepas balik nanti hang bagi tau aku, betul tak apa yang aku cakapkan ni,” Saufi menjelaskan kepada saya.

Namun, disebabkan Saufi adalah kawan baik saya, maka saya percayakan beliau.

Dengan hati yang agak berat, saya pun mengeluarkan wang RM997 untuk mendaftar program itu.

Saya cuma berharap, semoga saya dapat belajar sesuatu yang dapat memberi manfaat kepada saya di dunia dan di akhirat.

Kursus AMP ini diadakan pada bulan Jun 2012 bertempat di WISMA MCA, Jalan Ampang Kuala Lumpur. Ia berlangsung selama 3 hari.………………….. (bersambung)

Anda nak tahu apa kesan AMP dalam bisnes saya selepas itu?

Dapatkan Cerita Penuh Kisah Motivasi Penuh Inspirasi Ini Secara PERCUMA Di www.ebookniaga.com/sorryboss/sakinahmatsaid

FREE!! TO DOWNLOAD
Untuk makluman anda, ebook ini sudah didownload lebih daripada 5000 orang dari seluruh Malaysia. Ramai yang memberi feedback positif dari ebook ini.


Sila like dan share sekiranya, sahabat rasa ia memberi manfaat kepada rakan-rakan anda di luar sana. Semoga sahabat Cinta Hati Sakinah sentiasa dipermudahkan segala urusan dan berjaya menjadi insan bertaqwa dunia dan akhirat.

Sekian, wassalam.
Salam Sayang, Salam Bahagia.

"Think Positive & Keep Smiling, Home Sweet Home."

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan insan-insan tersayang?
Ingin menjana pendapatan 3, 4, 5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi Cinta Hati SMS untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


Shaklee ID : 1168494
019-916 4276 [ Call, SMS, WhatsApp, Telegram ]
sakinahmatsaid@gmail.com

Apa Komen Anda

Google+ Followers

 

Copyright

Penulisan di blog ini adalah pendapat peribadi penulis. Dilarang menyalin tanpa kebenaran penulis melainkan untuk penyebaran ilmu yang bermanfaat.

Disclaimer

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Kepakaran Saya:

Memberi khidmat kesihatan menyeluruh berasaskan amalan produk semulajadi, selamat & halal dengan keizinan Allah SWT. Setiap langganan vitamin dari kami, anda layak mendapat :-
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultansi Percuma berterusan
- Jemputan ke group facebook exclusive
- Peluang menjana income dengan Shaklee
Whatsapp/ Telegram :- 019-916 4276
Emel : sakinahmatsaid@gmail.com

Rakan Blog

Disediakan oleh Zulfa Technologies. Dapatkan blog dan FB page anda pada harga yang sukar dipercayai di zulfa.com.my atau di FB Page kami: fb.com/zulfa.com.my
 
Prepared by Zulfa Technologies